Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul bired.ro se face pe baza unor termeni si conditii. Acest site isi rezerva dreptul de a face modificari, corecturi si actualizari ale acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila sau precizarea motivelor.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe acest site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea bired.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit bired.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si nu obliga bired.ro la nicio actiune.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii, a stocului si a pretului de vanzare este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre administratia site-ului bired.ro. Pentru motive justificate, bired.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel acest site.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului bired.ro este proprietatea administatiei site-ului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al bired.ro a oricaror elemente regasite in site (informatii de tip text – descrieri, citate, imagini ale produselor sau generale, etc.), chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Bired.ro va este recunoscator pentru intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor, precum si pentru raportarea oricaror informatii care va pot imbunatati experienta pe acest site.