Politica de returnare

Politica de returnare

In conformitate cu politica de returnare, orice lucrare poate fi returnata in decurs de 24h de la primirea coletului (este suficienta instiintarea in scris sau telefonic asupra intentiei de returnare pentru a fi luat in considerare returul) daca clientul considera ca lucrarea nu corespunde asteptarilor*. Suma achitata va fi returnata prin transfer bancar in contul furnizat de catre client in decurs de 5 zile lucratoare de la primirea sumei.

In cazul in care coletul prezinta urme de avarii (modificari de volum, pete extinse de lichide, perforari, arsuri, etc.) acceptarea acestuia de catre client se face pe propria raspundere, fiind posibila existenta unor daune asupra produsului livrat; daca produsul se accepta sau nu in aceste conditii este obligatorie instiintarea bired.ro pentru luarea masurilor necesare asupra firmei de transport.

In cazul returnarii, aceasta trebuie sa se faca in ambalajul original in care lucrarea a fost livrata, impreuna cu toate documentele.

Costurile de returnare sunt suportate de catre client.

NU pot fi returnate produsele realizate la comanda, intrucat pe parcursul crearii, clientul a luat la cunostinta modul de realizare si s-au urmat instructiunile acestuia.

NU pot fi returnate produsele expediate in format digital cum ar fi fotografiile pentru wallpaper, afisele, cataloagele, pliantele, calendarele, etc.

Bired.ro va este recunoscator pentru intelegerea si acceptarea acestor conditii, precum si pentru raportarea oricaror informatii care va pot imbunatati experienta pe acest site.

*Culoarea produselor fizice poate fi usor diferita de cea din site intrucat este direct dependenta de suportul de vizualizare (ecran telefon, laptop, monitor PC dedicat/standard, tableta, etc.).