Arta Plastica & Digitala

pentru tine
Realizam la comandaportretepicturiilustratii

PORTRETE PERSONALIZATE 


La un portret, ceea ce fiecare este obisnuit sa vada reflectat intr-o fotografie, va fi interpretat, vazut, simtit in tuse de pensula sau creion in diferite unghiuri, culoare, lungime, grosime, valoare, textura, umbre … si alte calitati prea misterioase pentru cuvinte, plasate din trairile artistului vis-a-vis de ceea ce vede si simte, pentru ca un portret este fereastra catre felul in care lumea te vede … si cine nu este macar putin curios sa vada cum este perceput?

Trimiteti-ne cateva fotografii clare cu chipul/chipurile sau vietatile preferate  pe care doriti sa le ilustram. Pentru a va putea face o oferta de pret, trimiteti-ne si o descriere a tehnicii dorite (traditional sau digital, abstract sau detaliat), a materialelor (creioane colorate, grafit, ulei), cat si a compozitiei (sa respecte fotografia sau creativ), pentru a putea finaliza impreuna portretul.

Incurajam cererile de portrete cu pasari, reptile, animale salbatice sau domestice.

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

TABLOURI PERSONALIZATE


NATURA ne revigoreaza, de fiecare data. Mergem in vacante si ramanem cu amintirile frumoase a locurilor care ne-au bucurat privirea si ne-au adus un strop de detasare din cotidian. Lucrand dupa filosofia de a crea arta din dragoste pentru natura, va putem crea scene unice care fie spun o poveste personala, fie reprezinta acea parte din natura care va face sa vibrati.

Pentru a va putea face o oferta de pret si pentru inspiratie, ne puteti trimite o fotografie sau o descriere a peisajului pe care doriti sa vi-l ilustram (scene urbane, rurale, marine, deltaice, cu munti, paduri, cu vietuitoare sau fara vietuitoare, etc.), cat si o descriere a tehnicii dorite (traditional sau digital), a materialelor (in ulei pe panza sau digital), pentru a putea finaliza impreuna lucrarea.

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

DESENE PERSONALIZATE


Daca va plac lucrarile in creione colorate, charcoal, carbune, grafit sau penita, va putem ilustra cu pasiune si dragoste scene care sunt aproape de sufletul dumneavoastra.

Pentru a va putea face o oferta de pret si pentru inspiratie, ne puteti trimite o fotografie sau o descriere a peisajului pe care doriti sa vi-l ilustram (scene urbane, rurale, marine, deltaice, cu munti, paduri, cu vietuitoare sau fara vietuitoare, etc.), cat si o descriere a materialului dorit (alegand din cele enumerate mai sus), pentru a putea finaliza impreuna lucrarea.

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

TEHNICI | DIMENSIUNI:

 

 Pictura in ulei pe panza | dimensiuni variate, la alegere
 Desen in creion (grafit) pe hartie speciala| dimensiuni standard – A4, A3 – alte dimensiuni la alegere
 Desen in creioane colorate pe hartie speciala | dimensiuni standard – A4, A3 – alte dimensiuni la alegere
 Desen in penita si tus negru, cu un strop de culoare sau nu
 Pictura digitala – Oferim servicii de imprimare pe suport hartie speciala sau canvas

TIMP DE REALIZARE PORTRETE | DESENE:
 4-5 zile
TIMP DE REALIZARE TABLOURI: de la 1-4 saptamani la 1-3 luni (depinde de tehnica aleasa)
INRAMARE: La cerere, lucrarile pot fi trimise inramate, pretul pentru inramare fiind adaugat la suma finala. De asememea, tineti cont ca si timpul de livrare se va mari in functie de timpul necesar atelierului ales pentru finalizarea operatiunii.

LIVRARE SI TRANSPORT: Livrarea se efectueaza prin curier si este gratuita in principalele orase din Romania, la produsele neanramate.

Image
Image
marker
Info Juridice si de Contact

Luati legatura cu noi

DATE JURIDICE

Sediul Social: Soseaua Vitan Barzesti, Nr. 7D-7E

CUI: 37579468

J40/7077/16.05.2017

DATE DE CONTACT TELEFONIC

Mobile:
Bianca – Art & Marketing Manager: +40 726 759 441

Cristian – Software Development Manager: + 40 729 907 521

Formular de Contact

in scris

Reload Captcha